7-WEEKSE CURSUS

TALENTONTWIKKELING VOOR KINDEREN VAN 6 T/M 12 JAAR. DAAG JEZELF UIT BIJ FUTSALSCHOOL HOORN. EEN UITDAGEND EN EFFECTIEF PROGRAMMA ONDER LEIDING VAN TEAM FSH.

VISIE 6 T/M 8 JAAR
BAAS OVER DE BAL

Futsalschool Hoorn heeft de visie dat het belangrijk is dat de controle over de bal uitstekend is. De deelnemers van deze leeftijdsgroep trainen voornamelijk op het dribbelen, passen en de balbeheersing. Voor kinderen van zes tot en met acht jaar is het het belangrijkste om de beheersing over de bal te krijgen. Doordat de voetballers op deze leeftijd voornamelijk nog alleen oog voor de bal hebben, worden er veel trainingsvormen gegeven die zich concentreren op techniek. Door veel te herhalen, oefenen en verbeteren zal dit uiteindelijk leiden tot de perfecte controle over de bal. In deze leeftijdsgroep wordt dus de basis gelegd om uiteindelijk het befaamde tiki-taka spel te kunnen spelen.

VISIE 9 T/M 12 JAAR
SAMEN AAN DE BAL

Futsalschool Hoorn heeft de visie dat bij de jeugd van negen tot en met twaalf jaar de focus niet meer alleen ligt op balbeheersing. In deze leeftijdsgroep wordt namelijk ook gekeken naar hoe de speler de bal kan gebruiken om samen te spelen met zijn/haar teamgenoten. Belangrijk hierbij is dat je leert te voetballen vanuit de beweging. Tijdens de 7-weekse cursus leren de spelers van deze leeftijdsgroep hoe ze met de bal om kunnen gaan in de kleine ruimte, hoe zij zichzelf door kleine (voor)bewegingen vrij kunnen maken van de tegenstander voor een goede pass, of één-tweetje. Makkelijk bewegen, en een perfecte pass afleveren aan teamgenoten staan in deze leeftijd centraal.

  • High-five voor de kampioenen✋🏾 Kleine handeling, grootse connectie #werkenmetkinderen  @futsalschoolhoorn
  • ⚽️ Dwars door het net bij Dribbels United 🥅 Vandaag de een na laatste training met de de kleine toppertjes van @futsalschoolhoorn.
.
.
.
#dribbelsunited
  • De voetbalcertificaten zijn vervangen door deze toffe medailles 📸🥇⚽️19 mei 2019 zijn de eerste medailles uitgedeeld tijdens de afsluiting van de 7-weekse cursus
  • Kijk hem lopen 💯⚽️ zo van, ik heb dit even geflikt!
.
.
.
#futsalschoolhoorn #talentontwikkeling #futsal #voetbal #werkenmetkinderen #kind #soccer #sport #school #trots 🤩

BLOK 1 || SEIZOEN 2019/2020

STARTDATUM 1 SEPTEMBER '19

€55,00