7-WEEKSE CURSUS

TALENTONTWIKKELING VOOR KINDEREN VAN 6 T/M 12 JAAR. DAAG JEZELF UIT BIJ FUTSALSCHOOL HOORN. EEN UITDAGEND EN EFFECTIEF PROGRAMMA ONDER LEIDING VAN TEAM FSH.

VISIE 6 T/M 8 JAAR
BAAS OVER DE BAL

Futsalschool Hoorn heeft de visie dat het belangrijk is dat de controle over de bal uitstekend is. De deelnemers van deze leeftijdsgroep trainen voornamelijk op het dribbelen, passen en de balbeheersing. Voor kinderen van zes tot en met acht jaar is het het belangrijkste om de beheersing over de bal te krijgen. Doordat de voetballers op deze leeftijd voornamelijk nog alleen oog voor de bal hebben, worden er veel trainingsvormen gegeven die zich concentreren op techniek. Door veel te herhalen, oefenen en verbeteren zal dit uiteindelijk leiden tot de perfecte controle over de bal. In deze leeftijdsgroep wordt dus de basis gelegd om uiteindelijk het befaamde tiki-taka spel te kunnen spelen.

VISIE 9 T/M 12 JAAR
SAMEN AAN DE BAL

Futsalschool Hoorn heeft de visie dat bij de jeugd van negen tot en met twaalf jaar de focus niet meer alleen ligt op balbeheersing. In deze leeftijdsgroep wordt namelijk ook gekeken naar hoe de speler de bal kan gebruiken om samen te spelen met zijn/haar teamgenoten. Belangrijk hierbij is dat je leert te voetballen vanuit de beweging. Tijdens de 7-weekse cursus leren de spelers van deze leeftijdsgroep hoe ze met de bal om kunnen gaan in de kleine ruimte, hoe zij zichzelf door kleine (voor)bewegingen vrij kunnen maken van de tegenstander voor een goede pass, of één-tweetje. Slim voetballen, makkelijk bewegen, en een perfecte pass afleveren aan teamgenoten staan in deze leeftijd centraal.

BALBEHEERSING

is een van de belangrijkste basisvaardigheden binnen voetbal, en trainen daarom altijd zoveel mogelijk met ballen. 

UITDAGING

is de kracht van onze trainingen. Wij dagen de deelnemers uit, en houden de kinderen op die manier scherp.

PLEZIER

en effectief trainen staan bij ons bovenaan in het lijstje. Geen plezier, is geen resultaat. Dat mag je nooit vergeten!

BLOK 2 || SEIZOEN 2018/2019

START ZONDAG 10 MAART '19

€55,00

7 trainingen (60 minuten)​

1 keer in de 2 weken op zondagochtend

Optie: FSH voetbaltenue (+ €25,00)