Nog een laatste keer meedoen aan de 7-weekse cursus van Futsalschool Hoorn. Het kan vanaf zondag 3 november t/m zondag 15 december 2019. Daarna gaan er wat veranderingen plaatsvinden binnen FSH.

Ondanks het succes van de afgelopen jaren hebben wij besloten om een einde te maken aan de 7-weekse cursus bij FSH. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat wij gaan stoppen met het organiseren van voetbalactiviteiten, maar op deze manier kunnen wij nieuwe projecten opstarten waar we het afgelopen jaar hard mee bezig zijn geweest.

Wij willen alle deelnemers van onze cursussen ontzettend bedanken voor het meedoen en vertrouwen in FSH. Wij zien jullie graag terug in een van onze nieuwe initiatieven binnen FSH.

Every Janzen: “Ik ben ontzettend trots op wat wij neer hebben gezet met Futsalschool Hoorn, maar we zijn nog lang niet klaar. Sterker nog, we zijn net begonnen! Ik wil mijn voetbalschool onderscheiden van de vele voetbalscholen die er het laatste halve jaar bij zjin gekomen in onze regio. Hoe we dat gaan doen?! πŸ˜‰ kom ik later op terug”.

#TEAMFSH

  • Er is nog plek voor 2 personen, wie komt er met ons meetrainen deze herfstperiode @futsalschoolhoorn We beginnen op zondag 2 november weer...
⚽️πŸ₯‡πŸ†
  • 7-weekse cursus is helaas alweer afgelopen ⚽️ Zondag 2 november starten we weer met de nieuwe 7-weekse bij @futsalschoolhoorn .
Bedankt allemaal voor het deelnemen aan de trainingen, jullie waren geweldig!
.
Nick, Merci voor de heerlijke chocolade en de mooie tekening topper!
.
#werkenmetkinderen #futsal #talentontwikkeling #voetbal #plezier #sport #certificaat #training
  • Zaterdag @futsalschoolhoorn 🀩⚽️#peutervoetbal #kleutervoetbal #fun
  • Wat is er leuker dan met je maatje voetballen @futsalschoolhoorn πŸ˜πŸ“Έβš½οΈ