Futsal is de basis van voetbal!

FUTSALSCHOOL
HOORN

PEUTER & KLEUTER
VOETBAL

DRIBBELS UNITED

VISIE 3 TOT 5 JAAR
PEUTERVOETBAL

Bij Dribbels United van 3 tot 5 jaar (peuters) doen kind & ouder samen mee aan de trainingen.  Bewegend genieten, bewegend ontdekken, bewegend ontwikkelen: de waarde van bewegen is ongekend. In de peuter- en kleuterperiode maken kinderen enorme vorderingen op het gebied van de grote en kleine motoriek. 

Peuters moeten kennis maken met sport & bewegen, en dat kan op verschillende manieren. Wij zijn van mening dat “voetbal” een leuke en uitdagende manier is om kinderen in beweging te brengen. Elk kind vind een bal op de een of andere manier heel erg interessant, dus waarom zouden we deze niet gebruiken?

VISIE VANAF 5 JAAR
KLEUTERVOETBAL

Kleutervoetbal bij Dribbels United vanaf 5 jaar is een voorbereiding op het echte voetbal bij een voetbalvereniging. Wij leren ze om samen te spelen en ze kunnen hun eerste wedstrijdjes voetballen in teamverband. 

Kleuters ontwikkelen hun groot-motorische vaardigheden in een hoog tempo. Ze bewegen de hele dag. Op motorisch gebied is de peuter- en kleuterperiode de actiefste tijd van het leven. In de hersenen van peuters en kleuters zien we extra groei van het deel dat gaat over evenwicht en coördinatie, en dat is een uitgelezen kans om deze een extra boost te geven.

HELAAS VOL

NIEUWE STARTDATUMS ZO SPOEDIG MOGELIJK ONLINE....

×
×

Winkelmand

WhatsApp chat