De laatste 7-weekse cursus bij Futsalschool Hoorn is een feit! Met 22 deelnemers hebben wij de afgelopen weken getraind, gelachen en genoten van voetbal. We hebben onze deelnemers beloond met een mooie gouden medaille.

In de eindtest van afgelopen zondag hebben wij de kinderen uitgedaagd met het FSH-voetbalparcours waarin alle oefeningen van de afgelopen weken weet terug kwamen. Dribbelen, kappen, draaien, snelheid, balcontrole, passeerbewegingen, en zelfs de panna hebben wij hierin meegenomen. Wij kijken terug op weer een geslaagde 7-weekse cursus. En kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met de nieuwe plannen voor 2020!

De 7-weekse cursus wordt vervangen door een 5-weekse cursus waarin we aan de slag gaan met ons nieuwe trainingsprogramma. Momenteel zijn wij nog druk bezig om deze in elkaar te draaien in samenwerking met verschillende voetballers, coaches en trainers. Zo kunnen wij aankomend jaar weer trainingen aanbieden van een nóg hoger niveau!

Wil jij ook meetrainen bij Futsalschool Hoorn?! Dit kan uiteraard door je nu in te schrijven voor de 5-weekse cursus. De inschrijving is vandaag geopend, maar wees er wel op tijd bij, want we zitten altijd met een klein weekje helemaal vol.

 

 

  • Post Category:projecten