GA ALTIJD VOOR GOUD!

#FUTSALSCHOOLHOORN

Zondag 10 maart begonnen wij met 25 deelnemers aan alweer de negende editie van de 7-weekse cursus bij Futsalschool Hoorn. De jongens en meiden hadden er weer veel zin, en zagen er top uit in het splinternieuwe voetbaltenue van team FSH! Daarvoor bedanken wij onze partner/sponsor Techno Fashion in Zwaag, die vanaf het begin al een vaste waarde zijn voor de futsalschool.

Afgelopen zondag 19 mei hebben wij de 7-weekse afgesloten met een leuke training waarin de eerste groep de uitdaging aangingen met zichzelf. Een test waarin dribbels, kappen, draaien en balcontrole de basis vormden. Voor de tweede groep hadden wij een wel hele speciale gasttrainer. Namelijk niemand minder dan Edwin Grünholz.

Edwin Grünholz (49) is benoemd tot beste zaalvoetballer ooit in Nederland. Deze baltovenaar, met bijnaam ‘de magiër’ speelde vanaf zijn tiende tot zijn 41ste futsal, en heeft naast de grote clubs waar hij heeft gevoetbald 57 interlands gespeeld, heeft WK en EK’s meegemaakt en heeft in die 57 interlands 69x weten te scoren, bizar!

Het was dan ook een geweldige afsluiting van de 7-weekse cursus, en konden we niet anders dan de deelnemers bedanken met een gouden medaille die werden uitgereikt door onze trainer Every Janzen en gasttrainer Edwin Grünholz.

OP ZONDAG 25 AUGUSTUS 2019 VINDT DE TWEEDE EDITIE VAN HET ZOMER VOETBALFESTIVAL PLAATS!

BEN JIJ HELEMAAL GEK VAN VOETBAL?  BEN JIJ TUSSEN DE 3 & 13 JAAR OUD? BEN JIJ KLAAR VOOR HET GROOTSTE VOETBALEVENEMENT VAN WEST-FRIESLAND?! DAN MAG JIJ DIT GEWELDIGE VOETBALEVENEMENT ABSOLUUT NIET MISSEN!

SPORTCENTRUM HOORN ZAL OP ZONDAG 25 AUGUSTUS OMGETOVERD WORDEN TOT EEN WARE VOETBALTEMPEL VOOR HET HELE GEZIN! LEER NIEUWE VOETBALTRUCS, VERSLA JOUW MAATJES TIJDENS EEN POTJE FIFA IN DE PLAYSTATIONCORNER, MAAK KENNIS MET PEUTER -EN KLEUTERVOETBAL OF WORDT DE NIEUWE PENALTYKONING!

VOETBAL

PLEZIER

WINNEN

TEAMUITJE

GAMEN

DÉ KICK-OFF VAN JOUW VOETBALSEIZOEN

SCOOR NU JOUW EARLYBIRD TICKETS VOOR MAAR €3,50 PER PERSOON

  • Post Category:projecten