"SCHOOL VOOR DE TOEKOMST"

#WEEKVANDEOPVOEDING2018

In opdracht van Stichting Welzijn Velsen zijn wij op woensdag 3 oktober uitgenodigd op OBS DE PIONIER in Velserbroek om een voetbalclinic te verzorgen tijdens de week van de opvoeding. Direct na schooltijd ontvingen wij ruim 35 kinderen voor een leuke voetbalclinic op het voetbalveldje naast de school. Voorafgaand aan de voetbalclinic kwam de wethouder nog even langs om deze speciale schooldag officieel te openen. 

De Pionier is een vernieuwend Kindcentrum met onderwijs en opvang onder één dak. Het bruist er van de energie en ondernemingslust. De Pionier biedt een eigentijds en toekomstgericht programma voor onderwijs en opvang. Kinderen van 0 t/m 12 jaar bezoeken met plezier en vol zelfvertrouwen De Pionier en worden volledig toegerust voor hun toekomst. Op De Pionier, school voor de toekomst, verzorgen zij onderwijs met als uitgangspunt dat alle kinderen van nature leergierig en verwonderd zijn, graag willen onderzoeken en een persoonlijk leertraject afleggen. De kennis en vaardigheden die zij leren aan kinderen liggen op het gebied van de cognitieve, sociale en emotionele ontwikkeling.

De Week van de Opvoeding is van en voor iedereen die zich bezighoudt met opvoeden. Iedereen kan meedoen aan de Week van de Opvoeding door zelf een activiteit te organiseren of een activiteit te bezoeken. Ouders, kinderen, jongeren, scholen, kinderopvang, centra voor Jeugd en Gezin, bibliotheken, sport-, cultuur- of welzijnsverenigingen, buurthuizen, speeltuinen, jeugdzorginstellingen en gemeenten; iedereen is van harte welkom. Alles is mogelijk: een voorleeswedstrijd, een opvoedspel, een workshop filosoferen met je kind en een lezing over positief opvoeden.