FUTSALSCHOOL
HOORN

DE KRACHT VAN
VOETBAL

VOETBALCLINICS

ZAAL -& VELDVOETBAL
VOETBALTEAMS

Met jouw team trainen volgens de FSH methode

Trainen volgens de FSH-methode met één of meerdere van onze trainers is een leuke ervaring voor elk voetbalteam. Een effectieve combinatie van techniek, uitdaging, en teamwork vormen de basis van onze voetbalclinics. De creativiteit die wij in onze clinics verwerken zijn uniek, omdat wij zaal -en veldvoetbal combineren in ons trainingmethodiek. 

Wij komen bij u op locatie om de clinic te verzorgen, of wij zoeken samen met u  naar een geschikte locatie in de omgeving van uw voetbalvereniging. De voetbalclinics kunnen zowel binnen als buiten worden gegeven.

Kosten vanaf €6,00 p.p per uur (ontvang vrijblijvend een offerte op maat)

KINDEREN AAN DE BAL
SCHOOL & OPVANG

Een leuke combinatie van voetbal & gym bij jou op school

Voetbal is nog steeds de meest populaire sport in Nederland en erg in trek bij kinderen. Steeds meer scholen  hebben daarom interesse in voetbalclinics. Met name  de basisscholen willen een extra sport binnen het lopend schooljaar of tijdens de naschoolse opvang. Futsalschool Hoorn organiseert geheel verzorgde voetbalclinics waarin rekening gehouden kan worden met basis, middel -of speciaal onderwijs. In ons voetbalproject “kinderen aan de bal” houden we rekening met het feit dat niet alle kinderen in de klas van voetbal houden, en hebben daarom een combinatie gemaakt van gym & voetbal die voor elke klas en leerling geschikt is. 

Alle onze voetbalclinics voldoen aan de richtlijnen van het bewegingsonderwijs.

Kosten vanaf €6,00 p.p per uur (ontvang vrijblijvend een offerte op maat)

VOETBAL MET EEN DOEL
GEMEENTEN

Voetbal verbindt jeugd, cultuur en sport

In het sociaal domein is de aandacht voor sport en bewegen als middel flink toegenomen. De sportsector wil het belang van sport en bewegen graag hoger agenderen bij overheden, zodat de sector zich verder kan ontwikkelen én zodat de maatschappelijke waarde van sport wordt benut. Deze visie hebben wij ook bij Futsalschool Hoorn. 

Sport is algemeen bekend om het feit dat het mensen dichterbij elkaar brengt. Bij elke sport zijn er mensen aanwezig die het ofwel tegen elkaar opnemen, bij elkaar in het team zitten of gewoon komen kijken.  En bij voetbal is dat zeker het geval! Kinderen verbinden en sociale culturen dichterbij elkaar brengen door middel van voetbal, dat is ons doel.

Kosten vanaf €6,00 p.p per uur (ontvang vrijblijvend een offerte op maat)

Aanvraag Voetbalclinic

(Ontvang vrijblijvend een offerte op maat van Futsalschool Hoorn)