"EEN SPORTIEF DAGJE UIT VOOR HET HELE GEZIN"

#ZOMERVOETBALFESTIVAL2019

En toen was het alweer voorbij! Het Bouchiersport Zomer Voetbalfestival moet weer een jaar op zich laten wachten, maar wat was dit een geweldig voetbalfeest in Sportcentrum Hoorn. Afgelopen zondag 25 augustus was het sportcentrum omgetoverd tot één grote voetbaltempel waar de kinderen zich hebben kunnen vermaken met te gekke voetbalactiviteiten, voetbalclinics, en een hele toffe pannashow van freestylevoetballer Rachidsko.

Ons team van 30 vrijwilligers hebben ervoor gezorgd dat alles vlekkeloos is verlopen, de kinderen maximaal hebben kunnen genieten en de organisatie is meer dan tevreden over het aantal voetballertjes die de weg naar het voetbalfestival hebben gevonden op de toch wel heel warme zomerdag. 

“Met 28 graden celcius weet je niet wat je kan verwachten, maar met zo’n 300 kinderen op de speelvloer is het toch wel heel erg geslaagd”.

We zijn nog geen week verder, en de eerste gesprekken voor de editie van 2020 staan al gepland. We kijken er nu al naar uit om volgend jaar weer een topevenement neer te zetten voor de kinderen. Wij wensen iedereen een heel sportief voetbalseizoen, en hopen ook jou volgend jaar te mogen verwelkomen op het Bouchiersport Zomer Voetbalfestival!

 

  • Post Category:projecten