ZOMER
VOETBALFESTIVAL '19

DÉ KICK-OFF VAN JOUW VOETBALSEIZOEN

Video afspelen

OP ZONDAG 25 AUGUSTUS 2019 VINDT DE TWEEDE EDITIE VAN HET ZOMER VOETBALFESTIVAL PLAATS!

BEN JIJ HELEMAAL GEK VAN VOETBAL?  BEN JIJ TUSSEN DE 3 & 13 JAAR OUD? BEN JIJ KLAAR VOOR HET GROOTSTE VOETBALEVENEMENT VAN WEST-FRIESLAND?! DAN MAG JIJ DIT GEWELDIGE VOETBALEVENEMENT ABSOLUUT NIET MISSEN!

SPORTCENTRUM HOORN ZAL OP ZONDAG 25 AUGUSTUS OMGETOVERD WORDEN TOT EEN WARE VOETBALTEMPEL VOOR HET HELE GEZIN! LEER NIEUWE VOETBALTRUCS, VERSLA JOUW MAATJES TIJDENS EEN POTJE FIFA IN DE PLAYSTATIONCORNER, MAAK KENNIS MET PEUTER -EN KLEUTERVOETBAL OF WORDT DE NIEUWE PENALTYKONING!

ZVF2019 MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

ACTIVITEITEN

Tijdens het voetbalfestival kan jij meedoen aan leuke voetbalclinics waarbij voetbaltechniek en plezier centraal staan! Kom jij in actie tijdens de voetbalclinics van Futsalschool Hoorn?!

En ook voor de keepers hebben we een toffe keepersclinic ingepland onder leiding van Keepersschool Westfriesland!

Ook de elektrische rodeovoetbal is voor het eerste te vinden op het Zomer voetbafestival.  Net als in een echte wedstrijd, de bal gaat alle kanten op! Wie het langste op de bal kan blijven zitten wint! Mocht je van de voetbal af vallen dan is dit geen enkel probleem. Met het grote luchtkussen rondom maak je in ieder geval een zachte landing. En ja! Je ouders kunnen ook een poging wagen de bal onder controle te houden!

 

Ook voor de kleinste jongens en meisjes zal er genoeg te beleven zijn. Vanaf 3 jaar kan je meedoen aan de voetbal 5-kamp, een partijtje voetballen, of lekker rondspingen op de MEGAGROTE voetbal-luchtkussen. Ben jij tussen de 3 & 5 jaar oud, en helemaal gek van voetbal?! Maak dan ook kennis met Dribbels United. Doe mee met een van de voetbalclinics speciaal voor peuters -en kleuters!

 

Boardingvoetbal is al jaren lang een grote aanwinst voor  voetbalevenementen, en zo ook voor het Zomer voetbalfestival. Het unieke aan Boardingvoetbal is dat het veld erg compact is en rondom voorzien is van een 1-meter hoge boarding. De boarding zorgt ervoor dat de bal continue in het spel blijft. Hierdoor is Boardingvoetbal erg intensief, ligt het speeltempo hoog, en zit het spel gegarandeerd vol individuele en spectaculaire acties. Maak jouw eigen team, en doe mee!

 

SoccerSquash is een sensatie op het gebied van (voet)balsporten! Ideaal voor spelers die houden van een combinatie van balcontrole, balaanname, bal hooghouden en traptechniek. Daarbij is het ook een tactische en mentale sport en werk je ook nog eens spelenderwijs aan een goede conditie. Kortom, alle leuke dingen die voetbal met zich meebrengt, behalve de overtredingen!

 

Ben jij de nieuwe penaltykoning?! De regels zijn simpel. Scoor jij de panalty, ga je door naar de volgende ronde. Ben jij tussen de 9 & 13 jaar? Dan kan jij meedoen! We verzamelen om 13:00 uur in "Het strafschopgebied".

 

 

 

Het spel FIFA is een razend populaire voetbalgame die onder kinderen erg veel gespeeld wordt, vaak gebeurt dit alleen of met een aantal vrienden. Wij geven hier een draai aan zodat er met een grote groep tegen elkaar gespeeld kan worden. Uiteraard maken we gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van gaming. Zo staan er op het Zomer voetbalfestival, 8 Sony Playstations met grote 32″ Full HD LED televisies voor jou klaar om een fantastisch wedstrijd te spelen tegen/met jouw vrienden en vriendinnen.

 

Wat is panna voetbal? Panna is de belangrijkste en bekendste truc binnen het (straat)voetbal. Je geeft een panna wanneer je de tegenstander door de benen speelt, het je eigen actie is en vervolgens de bal weer in bezit hebt. Ben jij klaar om andere bezoekers te dollen?! Welkom in de wereld van pannavoetbal tijdens het Zomer voetbalfestival!

 

 

 

Alle voetballers opgelet! Deze Voetbal Stormbaan is maar liefst 17 meter lang. Het kussen biedt genoeg ruimte om rond te springen en te rennen. Misschien is het extra leuk als je met je voetbal de stormbaan op gaat. Hoe snel ben jij over de stormbaan?!