DÉ KICK-OFF VAN JOUW VOETBALSEIZOEN

OP ZONDAG 25 AUGUSTUS 2019 VINDT DE TWEEDE EDITIE VAN HET ZOMER VOETBALFESTIVAL PLAATS!

BEN JIJ HELEMAAL GEK VAN VOETBAL?  BEN JIJ TUSSEN DE 3 & 13 JAAR OUD? BEN JIJ KLAAR VOOR HET GROOTSTE VOETBALEVENEMENT VAN WEST-FRIESLAND?! DAN MAG JIJ DIT GEWELDIGE VOETBALEVENEMENT ABSOLUUT NIET MISSEN!

SPORTCENTRUM HOORN ZAL OP ZONDAG 25 AUGUSTUS OMGETOVERD WORDEN TOT EEN WARE VOETBALTEMPEL VOOR HET HELE GEZIN! LEER NIEUWE VOETBALTRUCS, VERSLA JOUW MAATJES TIJDENS EEN POTJE FIFA IN DE PLAYSTATIONCORNER, MAAK KENNIS MET PEUTER -EN KLEUTERVOETBAL OF WORDT DE NIEUWE PENALTYKONING!

ACTIVITEITEN

BOUCHIERSPORT ZOMER VOETBALFESTIVAL ’19

Welkom op de activiteitenpagina. Bij deze willen we jullie aan de selectie voorstellen van het zomer voetbalfestival.  Naast alle onderstaande activiteiten kan je meedoen aan de voetbalclinic van voetbalschool Palma, strijden om de penaltycup, En meedoen aan de Bouchiersport shootoutcup 2019 waarin je 1-op-1 zal staan tegenover de topkeepers van het keeper opleidingsinstituut Noord-Holland. Het wordt één groot voetbalfeest.

Elke voetballer kan zich oneindig vermaken op deze reusachtige Voetbal Stormbaan. Klim, klauter en glij er lustig op los, en ontwijk obstakels door jezelf er overheen, onderdoor of langs te wurmen. Slidings maken mag, maar let wel op de veiligheid van de andere spelers: er kan immers zomaar een scheidsrechter met een rode kaart opduiken.Sponsor: Van der Laan B.V.

Bechik jij over de kracht en balans van een topvoetballer?! Hou de bal onder controle tijdens dit voetbalduel. De bal gaat van links naar recht, van voor naar achter en van cornervlag naar cornervlag. Een uitdaging voor groot en klein.

Sponsor: Art of automation

Ben jij die allround voetballer of voetbalster die in elke situatie de beste oplossing heeft, en de snelste uitweg naar het doel? Voor de kleine dribbelaars onder ons gaan we voor de multiplay. Veel actie, meerdere uitdagingen en 1 doel. Overwinnen!

 

 

Sponsor: Futsalschool Hoorn

Wordt jij de nieuwe penaltykoning van 2019? Doe om 14:00 uur mee, en strijd om de penaltybokaal tijdens het Bouchiersport zomer voetbalfestival. De keepers van het keepersopleidingsinstituut NH zullen het jouw zo moeilijk mogelijk maken om te scoren! Inschrijven (9 t/m 13 jaar) is mogelijk op de locatie zelf.

WEBSITE

Ben jij die allround voetballer of voetbalster die in elke situatie de beste oplossing heeft, en de snelste uitweg naar het doel? Voor de kleine dribbelaars onder ons gaan we voor de multiplay. Veel actie, meerdere uitdagingen en 1 doel. Overwinnen!

Sponsor: ING BANK

Een doolhof is een erg leuke activiteit voor zowel jong en oud. Het daagt je uit zo snel mogelijk naar het juiste punt toe te lopen. Ondertussen word je snelheid, inschattingsvermogen en zelfs je geheugen getest…want was je hier nou al geweest of lijkt het er gewoon op? En oja, vergeet je bal niet mee terug te nemen uit het maisveld.Sponsor: Ogden Composites B.V.

Onder leiding Voetbalschool Palma zal er  een leuke voetbalclinic worden gegeven.

Inschrijven voor deze clinic kan op het voetbalfestival zelf. Wees er wel op tijd bij, want vol=vol.

De clinic start om 13:30 uur op het boardingvoetbalveld.

WEBSITE

Naast alle grote activiteiten zijn er nog heel veel andere activiteiten te beleven. Niemand hoeft zich te vervelen tijdens het voetbalfestival. Ook voor de kleintjes hebben we een aantal leuke voetbalactiviteiten. Doorloop samen met papa, mama, opa, oma, broer of zus alle onderdelen en houdt jouw score bij. Voor de kampioen van de dag hebben wij natuurlijk een leuke prijs!

 

 

VOETGOLF || BLIKKIETRAP || SNELHEIDSCHIETEN || VOETBALDOOLHOF || MULTIPLAY RACE || SCHMINKEN || KLEURWEDSTRIJD || MINIVOETBAL

SoccerSquash is een sensatie op het gebied van (voet)balsporten! Ideaal voor spelers die houden van een combinatie van balcontrole, balaanname, bal hooghouden en traptechniek. Daarbij is het ook een tactische en mentale sport en werk je ook nog eens spelenderwijs aan een goede conditie. Kortom, alle leuke dingen die voetbal met zich meebrengt, behalve de overtredingen!

 

 

Sponsor: Sportcentrum Hoorn

Zeuren de trainers bij jou altijd aan je hoofd dat je een goede actie hebt, maar dat je rendement wat betreft doelpunten en assists veel te laag is? Dan is het voor jou misschien beter om over te stappen naar deze Pannakooi. Het gaat er hier namelijk om dat je de tegenstander dusdanig op het verkeerde been zet dat je deze gemakkelijk door de benen kunt spelen. Ieder heeft wel z’n eigen goaltje, maar iedereen weet natuurlijk wel dat het in een pannakooi ook echt om de panna draait.Sponsor: Metaalhandel Blokdijk

Deze vorm van voetbal is geweldig! Het is snel, het is uitdagend, alleen maar actie en het mooiste van alles, er worden heel veel doelpunten gescoord.

 

Tijdens het voetbalfestival kan jij op dit veld lekker vrij voetballen in de 3-tegen-3 wedstrijden, meedoen aan een van de leuke voetbal clinics en meestrijden om de penalty -en shoutoutbokaal.

Sponsor: Henver Bouw

Voor deze editie hebben wij freestyler Rachidsko uitgenodigd voor een te gekke pannashow! Durf jij het aan om tegen deze geweldige voetballer te voetballen in een korte 1-tegen-1 wedstrijd? 

De show start om 15:00 uur op het pannaveld.

INSTAGRAM

KOM JIJ OOK MEEVOETBALLEN?

  • 🗣 Vertel het door! @rachidsko komt naar Hoorn voor een te gekke pannashow op het @zomervoetbalfestival ⬅️swipe voor de video ⚽️
.
.
Tagg een vriend(in) die tegen hem moet voetballen 🤙🏾
.
#durftevoetballen #panna #1tegen1 #rachidsko #freestyler #puma #nikefootball #akka #voetbal #fun #straatvoetbal #2019 #insta #balr #showtime #bal
  • Heb jij ons nog gespot in de zondagskrant?! Nog maar 6 dagen en dan gaan we los 🤩⚽️
  • Voetbalsquash, maximaal 1 keer stuiteren, maximaal 3 keer aanraken. Dit razendsnelle voetbalspel is ontzettend populair aan het worden, en tijdens het @zomervoetbalfestival  kan jij dit uitproberen in een 1-tegen-1 wedstrijd op de voetbalsquashbanen van @sportcentrum_hoorn .
Zondag 25 augustus 2019 🤩 van 12:00 uur tot 17:00 is het een groot voetbalfeest ⚽️
  • Kennis maken met voetbal, wij helpen je een handjes @zomervoetbalfestival 📸⚽️
  • Doe mee met leuke voetbalclinics @zomervoetbalfestival .
Voorverkoop via onze website www.futsalschoolhoorn.nl
.
#bouchiersporthoorn #sport2000 #zomer #voetbalfestival #voetbal #evenement #sport #futsal #fun #sportcentrumhoorn #augustus #bal #plezier #kinderen #beweging
  • Dit wordt supertof! @bouchiersport2000 de nieuwe hoofdsponsor van het @zomervoetbalfestival ⚽️ .
.
Koop je tickets in de voorverkoop en ontvang €10,- korting in de winkel van Bouchier Sport2000 ☀️
.
#sport2000 #zomervoetbalfestival #festiballer #voetbal #plezier #evenement #hoorn #bal #muziek #jumpen #goal #futsalschoolhoorn
  • Demonstratie pannavoetbal door @streetkings.eu 👌🏽⚽️ volg jij ze al?!
.
Ook dit jaar weer een pannaveld op het @zomervoetbalfestival 🤩
.
Wie geef jij een panna deze zomer?! ⚽️🏆🥅🥇🎬
  • Welke AZfan moet deze kaarten winnen ❤️ TAGG&WINN || 2 VRIJKAARTEN VOOR DE @europaleague wedstrijd van @azalkmaar